Cabinetul de avocat „Drăgan Iacob-Constantin” a fost înființat în 2005 de avocatul titular, care a acumulat experiență în domeniu timp de 2 ani în calitate de  avocat stagiar și definitiv într-un cabinet de avocatură și alți 2 ani  în calitate de  avocat definitiv colaborator într-o societate civilă profesională de avocați din București.

Avocatul titular este autorizat de Ministerul Justiției ca interpret și traducător pentru limba italiană, limba pe care o vorbește din 1991.

Cabinetul oferă servicii juridice în domenii precum drept civil, comercial, administrativ, muncii, fiscal și oferă consultanță  juridică  privind  administrarea afacerilor, insolvență, drept penal al afacerilor etc.

Cabinetul a participat la negocierea și finalizarea mai multor contracte interne și internaționale și a asigurat consultanță juridică pentru investiții imobiliare în Bulgaria și pentru achiziții imobiliare în Caraibe.

De asemenea, cabinetul a fost selectat de diverse grupuri de investitori pentru a asigura asistență în implementarea unor proiecte importante, cum ar fi parcuri fotovoltaice, dezvoltarea rețelelor de optică medicală, implementarea unei clinici medicale oftalmologice și investiții în piața imobiliară.

În ultima perioadă, activitatea cabinetului s-a concentrat pe atragerea investițiilor străine, participarea la negocierea unor contracte și asigurarea consultanței juridice pentru diverse afaceri, înființarea de societăți, dizolvări și lichidări, asistența juridică privind dezvoltarea unei clinici medicale și a unei societăți de optică medicală, recuperarea creanțelor, reprezentare în dosare de insolvență.

Cabinetul este prezent pe lista cabinetelor agreate de Ambasada Italiană la București.

Alte  profiluri publice:

https://ambbucarest.esteri.it/ambasciata_bucarest/resource/img/2023/02/studi_legali.pdf

https://rrdm.ro/author/draganiacobconstantin/

https://cautavocat.ro/avocat/dragan-iacob-constantin

https://www.baroul-bucuresti.ro/avocat/02726/dragan-iacob-constantin

https://www.avocatura.com/av.31500-dragan-iacob-constantin.html

https://avocatdragan.business.site/                  

https://profesionisti.juridice.ro/iacob-constantin-dragan

https://www.universuljuridic.ro/autor/iacob-constantin-dragan/