Importanta alegerii unui avocat pentru acte societare

Cabinet de avocat DRAGAN IACOB CONSTANTIN > Informatii juridice > Importanta alegerii unui avocat pentru acte societare

Este foarte important ca persoanele care doresc sa infiinteze o societate comerciala sa apeleze la un avocat pentru a se asigura ca totul este facut conform legii. Avocatul poate oferi sfaturi si asistenta in legatura cu alegerea formei juridice potrivite pentru societatea lor, precum si in ceea ce priveste intocmirea actelor necesare si depunerea lor la Registrul comertului. De asemenea, avocatul poate ajuta la redactarea contractelor si a altor documente legale necesare pentru functionarea societatii.

In ceea ce priveste modificarea actelor la Registrul comertului, este de asemenea important sa se apeleze la un avocat pentru a se asigura ca totul este facut corect. Modificarile trebuie sa fie realizate in conformitate cu legea si pot implica schimbari in structura societatii, in obiectul de activitate sau in administrarea acesteia. Avocatul poate ajuta la intocmirea documentelor necesare si la depunerea lor la registrul comertului, astfel incat modificarile sa devina efective.

In concluzie, constituirea si modificarea unei societati comerciale sunt procese complexe care necesita cunostinte legale solide si experienta. Este important ca persoanele care doresc sa infiinteze sau sa modifice o societate sa apeleze la un avocat pentru a se asigura ca totul este facut conform legii.

Iacob Constantin DRAGAN

Avocat

Baroul București

29/12/2022

Contactează-ne acum!